كوچولو٬ بزرگترين سايت عكس :: شعر :: مطالب عاشقانه و تفريحي و سرگرمي ايران
به سايت و فروم كوچولو خوش آمديد !!! جهت استفاده از تمامي امکانات سايت و فروم بايد وارد سايت شويد . اگر هنوز عضوي از كوچولو نشده ايد اينجا كليك كنيد. (شما هم كوچولو شويد)

براي رفتن به بخش هاي مختلف تالارگفتگو از منوي پايين استفاده كنيد

" صفحه اصلی كوچولو "        " تالار گفتگو كوچولو "         " فروشگاه اينترنتي كوچولو "         " تماس با مدير كوچولو "         " تبليغات ويژه در كوچولو "

بخشهاي فروم : سرگرمي * دوستيابي * دل نوشته ها * مشاوره * عكس * موسيقي *  اس ام اس * طنز * اشعار * فال * كامپيوتر و موبايل * عمومي * اطلاعيه ها * آموزش فعاليت

هر چيزي كوچولو باشه، قشنگه!!!   *****     به سايت عاشقانه و  تفريحي كوچولو خوش آمديد      *****       براي رفتن به بخشهاي مختلف سايت و فروم، از منوي بالا استفاده كنيد      *****       تذكر مهم:  به علت آپديت روزانه سايت و فروم ، هر روز به فروم كوچولو و آرشيو اخبار سايت سر بزنيد  

برترين ها براي شما!!!
توپ ترين گروه اينترنتي ايران!!!! عضويت رايگان برنج دانه بلند عرفان طلایی *** يكبار امتحان كني مشتري ميشي!!!
blocks

منوی اصلي كوچولو

لینکهای مفيد
صفحه اول
امکانات سایت
بخش خبری
بخش کاربری
دیگر بخشها

blocks

عضويت سريع در كوچولو

شناسه :
نام اصلي:
ايميل:
تايپ مجدد:
گذرواژه:
تايپ مجدد:

blocks

تبليغات برتر كوچولو

blocks

ورود به كوچولو

نام کاربری

رمز عبور

چنانچه تاکنون عضو این سایت نشده اید می توانید با تکمیل فرم مخصوص عضویت به جمع کاربران این سایت بپیوندید و از امكانات مخصوص كاربران استفاده نمائيد .

blocks

20 ارسال آخر فروم

کل موضوعات 377
کل ارسال ها 110979
کل بازديد ها 2450926
کل پاسخ ها 110684
کل اعضا 12973
آخرين 20 ارسال انجمن

مدل لباس جديد مردانه و زنانه
ارسال شده توسط amooreza در مورخه : جمعه، 1 آذر ماه ، 1387

عكس هايي بسيار زيبا از طبيعت

مي بينم كه.....
ارسال شده توسط leylii در مورخه : جمعه، 1 آذر ماه ، 1387

تبريك تولد كوچولوها
ارسال شده توسط leylii در مورخه : جمعه، 1 آذر ماه ، 1387

مطالب جالب
ارسال شده توسط f_hoseini2007 در مورخه : جمعه، 1 آذر ماه ، 1387

تاپیک ویژه تولد 2 سالگی کوچولو

♥.•خــــانـــــه عـــــشـــق♥.

دل نوشته هاي كوچه پشتي

به عشقت بگو که...

.:| *مشاعره*|:.

فال روزانه* هرروزupdate ميشود*
ارسال شده توسط reza1362 در مورخه : جمعه، 1 آذر ماه ، 1387

اشعار مذهبي و مرثيه
ارسال شده توسط Asha در مورخه : جمعه، 1 آذر ماه ، 1387

فوتبالي ها
ارسال شده توسط selina در مورخه : جمعه، 1 آذر ماه ، 1387

بالايي سوال ، پاييني جواب

بحث كوچولو

***جمله سازي***

صندلي داغ كوچولو+آرشيو
ارسال شده توسط love-kh در مورخه : پنجشنبه، 30 آبان ماه ، 1387

دختر و پسرهاي بالاي18
ارسال شده توسط admin در مورخه : پنجشنبه، 30 آبان ماه ، 1387

گفتگو با خدا
ارسال شده توسط gomnam در مورخه : پنجشنبه، 30 آبان ماه ، 1387

انتخاب كاربر نمونه-ویژه مدیران
ارسال شده توسط admin در مورخه : پنجشنبه، 30 آبان ماه ، 1387

تالار گفتمان جستجو

كوچولو٬ بزرگترين سايت عكس :: شعر :: مطالب عاشقانه و تفريحي و سرگرمي ايران: تالار گفتگو

فروم كوچولو :: نمايش موضوعات - لطیفه های ترکی و...

صفحه اول فروم كوچولو

سوالات رايج مربوط به تالارهاي گفتمان جستجو در كوچولو ليست كاربران كوچولو گروههاي كاربري كوچولو مشخصات كاربري ورود به كوچولو و كنترل پيغامهاي شخصي ورود به كوچولو

`

لطیفه های ترکی و...
رفتن به صفحه قبلي  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  بعدي

ارسال موضوع جديد  پاسخ به اين موضوع   ارسال تشکر 

صفحه اول فروم كوچولو -> SmS - JoK - Off

نمايش موضوع قبلي :: نمايش موضوع بعدي  
نويسنده پيغام

saita
كوچولوووو فوق فعال
كوچولوووو فوق فعال

وضعيت: آفلاين
25 اسفند ماه ، 1386
تعداد ارسالها: 2351
امتياز: 2418
تشکر کرده: 0
تشکر شده 13 بار در 13 پست

محل سكونت: تهران

ارسالارسال شده در: پنجشنبه، 28 شهريور ماه ، 1387 10:41:47    موضوع مطلب: پاسخ همراه با نقل قول

یارو بعد از عمليات داشته شهدا رو جمع و توي پلاستيک مي کرده بين شهدا يه زخمي بوده که به زحمت ميگه من زخمي هستم شهيد نشدم یارو ميگه بيا برو توي پلاستيک شهيد شدي بدبخت داغي نميفهمي

ترکه روزه مي گيره 5 دقيقه مونده به اذان روزشو ميشکنه مي گن چرا اينکارو کردي ؟ مي گه خواستم به خدا ثابت کنم که مي تونم اما نمي گيرم

تركه به زنش ميگه 5 شنبه به 5 شنبه ديره از اين به بعد 2 شنبه به 2 شنبه Very Happy

باز هم خاطره ها دست مرا می گیرد.

بازگشت به بالا

رويت مشخصات كاربر كوچولو ارسال پيغام شخصي

saghararian
كوچولوي كوچولو(آخر فعال)
كوچولوي كوچولو(آخر فعال)

31 فروردين ماه ، 1387
تعداد ارسالها: 4768
امتياز: 5043
تشکر کرده: 13
تشکر شده 36 بار در 30 پست

محل سكونت: زیر آسمون خدا

ارسالارسال شده در: سه شنبه، 2 مهر ماه ، 1387 10:00:45    موضوع مطلب: پاسخ همراه با نقل قول

- غضنفر از ژاپن برميگرده. بهش ميگن اونجا مشكل زبان نداشتي؟ ميگه: من نه، ولي ژاپني ها چرا

.................

- غضنفر ميره خواستگاري ازش ميپرسن چه كاره اي ؟ روش نميشه بگه قصاب ميگه : لوازم يدكي گوسفند دارم.

.....

- غضنفر ميره پيك نيك زنش ميگه بشينیم زير اون درخت خوبه.غضنفر ميگه نه همين وسط جاده پتو بنداز امن تره! زنش ميگه اينجا ماشين ميزنه. خلاصه بعد از كلي جر و بحث ميندازن وسط جاده. بعد ميبينن يه كاميون داره مياد طرفشون هر چي بوق ميزنه اونا از جاشون تكان نميخورن كاميونه هم فرمونو ميپيچونه ميره تو درخت. غضنفر به زنش ميگه اگه زير درخت بوديم الان مرده بوديم

..............
- غضنفر ميره جبهه فرداش برميگرده ؛ ميگن : پس چرا برگشتي ؟ ميگه : ولشون كن بابا پدرسوخته ها به قصد كشت تفنگ بازي مي كردند.

.......

- قطعه اي از شاهكار ادبي غضنفر : شب بود و خورشيد به روشني ميدرخشيد پيرمردي جوان يكه و تنها با خانواده اش در سكوت گوش خراش خيابان قدم زنان ايستاده بود

.............

- به غضنفر مي گن: بابات به رحمت ايزدي پيوست.
ميگه رحمت ايزدي ديگه كيه؟
مي گن نه منظورمون اينه كه به ديار باقي شتافت.
ميگه ديار باقي ديگه كجاست؟
مي گن يعني دار فاني را وداع گفت.
ميگه دار فاني ديگه چجور داريه؟
مي گن يعني رخت از اين دنيا بر بست.
ميگه منظورتون رو نمي فهمم.
مي گن الاغ! باباي خرت مرد
ميگه: خر من كه بابا نداشت!

...............

غضنفر ميره ماشينشو بيمه كنه، آقاهه بهش ميگه ايشااله هيچوقت از بيمه‌تون استفاده نكنيد، غضنفر هم ميگه ايشااله تو هم از اين پوله خير نبيني
................
- غضنفر رفت تعليم رانندگي رفيقش پرسيد چطور بود ؟ گفت : خوب بود ولي مربيه خيلي مذهبي بود . هر طرف من مي پيچيدم مي گفت يا امام رضا يا ابوالفضل
............
- از غضنفر مي پرسند چرا پرنده ها زمستان از شمال به جنوب پرواز مي كنن ؟ ميگه : آخه من امتحان كردم….. پياده خيلي راهه
...............
- ازغضنفر مي پرسن چه جوري بستني كيم مي خوري؟ مي گه مي ذارمش لاي نون، سيخشو مي كشم بيرون!
..............
- ازغضنفر مي پرسند: مي دوني چرا غواص ها به پشت مي پرن تو آب؟ مي گه: چون اگه به جلو بپرن مي افتن تو قايق!
............
- غضنفر مي ره عيادت يكي از دوستانش، وقتي مي خواد بره به اقوام دوستش كه اونجا بودن، ميگه: اين دفعه مثل دفعه قبل نكنيد، كه مريضتون مُرد و منو خبر نكرديدها!
( توسط مدیر بخش ویرایش شد)

بازگشت به بالا

رويت مشخصات كاربر كوچولو ارسال پيغام شخصي ارسال ايميل شناسه Yahoo Massenger

sepehr_raga
كوچولو در حال راه افتادن
كوچولو  در حال راه افتادن

2 مهر ماه ، 1387
تعداد ارسالها: 10
امتياز: 70
تشکر شده 0 بار در 0 پست

ارسالارسال شده در: سه شنبه، 2 مهر ماه ، 1387 13:25:22    موضوع مطلب: پاسخ همراه با نقل قول

تابلوهاي بين راهي در 5 کيلومتري شهرها... قم : لطفاً با وضو وارد شويد!... قزوين: لطفاً با رکو وارد شويد!... رشت: از غيرت خود بکاهيد!... آبادن: پاريس 5 کيلومتر!... تبريز: پايان تمام محدوديتها

................

تركه بعد از عمليات داشته شهدا رو جمع و توي پلاستيک مي کرده بين شهدا يه زخمي بوده که به زحمت ميگه من زخمي هستم شهيد نشدم تركه ميگه بيا برو توي پلاستيک شهيد شدي بدبخت داغي نميفهمي

.................

دانش آموزه سركلاس ميره با قوانين رياضي ثابت كنه تركا خرن، ميگه قبول دارين بادكنك كه بخرين آخرش مي تركه . همه ميگن : بله . بعدش مي نويسه :بادكنك خريدن = بادكنك تركيدن . بعدش بادكنك رو از طرفين ساده ميكنه ميشه : خريدن = تركيدن . بعدش دو طرف مساوي رو منهاي يدن ميكنه ميشه : ترك =..

بازگشت به بالا

golak
مدير بخش طنز و SmS
مدير بخش طنز و SmS

5 مرداد ماه ، 1386
تعداد ارسالها: 2753
امتياز: 3164
تشکر شده 9 بار در 7 پست

ارسالارسال شده در: شنبه، 6 مهر ماه ، 1387 21:01:53    موضوع مطلب: پاسخ همراه با نقل قول

زن غضنفر گم شده بود، با برادرش رفتند كلانتري. افسر نگهبان گفت: مشخصات زنت چيه؟ غضنفر گفت: زن من خيلي خوشگله، موهاش بوره، چشماش سبزه، قدش بلنده... برادر غضنفر بهش گفت: چرا دروغ مي‏گي؟ ربابه كجا موهاش بوره و چشماش سبزه؟ غضنفر گفت: ساكت باش! بذار حالا كه مي‏خوان پيدا كنن، يه دونه خوبشو پيدا كنن Very Happy

%%%%%%%%%%%

غضنفر اسم بچش رو می زارهGOOGLEهمه بهش لینک میدن Laughing

واسه من گریه نکن ! ..

بازگشت به بالا

رويت مشخصات كاربر كوچولو ارسال پيغام شخصي ارسال ايميل بازديد از سايت ارسال كننده مطلب

golak
مدير بخش طنز و SmS
مدير بخش طنز و SmS

5 مرداد ماه ، 1386
تشکر شده 9 بار در 7 پست

ارسالارسال شده در: دوشنبه، 8 مهر ماه ، 1387 20:48:51    موضوع مطلب: پاسخ همراه با نقل قول

ترکه می ره مسابقه قران ، نوبت اون که می شه
براش سوره بنی اسرائیل می افته
اونم از مسابقه انصراف می ده!!!

ًًًًًًًًًًًًًًًًًً÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷

ترکه ميره نماز جمعه هي شعار برعليه امريکا ميدن جو ميگيرتش ميره ميکروفن رو ميگيره ميگه : خواهرا بيزحمت هفته ديگه نياين ميخوايم فحش ناموس بديم

ًًًًًًًًًًًًًًًًً÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷

به تركه مي گن بچه كجائي ؟ ميگه : بچه تهرون . . . مي گن : كجاي تهرون . . . مي گه : كيلومتر 700 ، جاده تهران - اردبيل

واسه من گریه نکن ! ..

بازگشت به بالا

رويت مشخصات كاربر كوچولو ارسال پيغام شخصي ارسال ايميل بازديد از سايت ارسال كننده مطلب

golak
مدير بخش طنز و SmS
مدير بخش طنز و SmS

5 مرداد ماه ، 1386
تشکر شده 9 بار در 7 پست

ارسالارسال شده در: سه شنبه، 9 مهر ماه ، 1387 15:50:06    موضوع مطلب: پاسخ همراه با نقل قول

از غضنفر میپرسن این یعنی چی؟(!)

میگه شاشیدن ممنوع حتی یه قطره

################

ترکه صد هزارتا صلوات نذر می کنه میره ورزشگاه آزادی میگه جمیعاْ صلوات

################

۵۰۰ سال پیش در چنین روزی ترک ها سنگ توالت را اختراع کردن ! و یکصد سال بعد ایرانی ها با گذاشتن سوراخ آن را کامل کردند

###################

تركه ميره تو يه طويله كه پر از خر بوده . وقتي ميره تو ميگه : واي چه آينه كاري قشنگي

واسه من گریه نکن ! ..

بازگشت به بالا

mahtab571372
كوچولوووو فوق فعال
كوچولوووو فوق فعال

2 ارديبهشت ماه ، 1387
تعداد ارسالها: 2801
امتياز: 3100
تشکر شده 2 بار در 2 پست

محل سكونت: کوچه های تنهایی!

ارسالارسال شده در: سه شنبه، 9 مهر ماه ، 1387 16:13:44    موضوع مطلب: پاسخ همراه با نقل قول

*)ترکه بعد از عملیات شهدا رو جمع وتوی پلاستیک می کرده بین شهدا یه زخمی بوده که به زحمت میگه: من زخمی هستم شهید نشدم.ترکه میگه بیا برو توی پلاستیک شهید شدی بدبخت داغی نمیفهمی.
درونش قصه ی بشکستگی هاست.

بازگشت به بالا

ensi76
كوچولو تازه فعال
كوچولو تازه فعال

29 مرداد ماه ، 1387
تعداد ارسالها: 219
امتياز: 249
تشکر شده 0 بار در 0 پست

محل سكونت: تهران

ارسالارسال شده در: سه شنبه، 9 مهر ماه ، 1387 19:17:48    موضوع مطلب: پاسخ همراه با نقل قول

ترکه با خدا قهر می کنه، صبح که از خونش میاد بیرون میگه: به امید بعضی ها‎!
×××××××××××××××××

از تركه مي پرسند چرا پرنده ها زمستان از شمال به جنوب پرواز مي کنن ؟ ميگه : آخه من امتحان كردم….. پياده خيلي راهه

×××××××××××××××××

تركه شش قلو بچه دار ميشه ، هر كدوم از بچه‌ها يه رنگ بودند، بعد از كلي تحقيق مي‌فهمند به جاي قرص جلوگيري از اسمارتيز استفاده مي‌كرده
×××××××××××××××××

ترکه ادعای پیغمبری میکنه , میگن خب کتابت کو ؟ میگه حالا فعلاً جزوه بنویسین

×××××××××××××××××

ترکه می ره تماشای رقص باله از اول تا آخرش خواب بوده. بعد ازش می پرسن چه طور بود؟ میگه آدمای خیلی خوبی بودن. دیدن من خوابم، رو نوک انگشت راه می رفتن!

×××××××××××××××××

ترکه قاشق قاشق ماست می ریخته تو رودخونه بعد یه لره می یاد می گه چی کار می کنی؟ترکه می گه دارم دوغ درست می کنم!لره بهش می گه همینه که می گن خرین دیگه،آخه این همه دوغ رو کی می خواد بخوره؟
میگن زن ذلیل چرا تو شستن ظرف ها به زنت کمک می کنی؟ میگه خب احمق اونم تو شستن لباس ها کمکم می کنه

بازگشت به بالا

رويت مشخصات كاربر كوچولو ارسال پيغام شخصي ارسال ايميل شناسه Yahoo Massenger

ssss8888
كوچولو تازه به دنيا آمده
كوچولو تازه به دنيا آمده

9 مهر ماه ، 1387
تعداد ارسالها: 1
امتياز: 1
تشکر شده 0 بار در 0 پست

ارسالارسال شده در: چهارشنبه، 10 مهر ماه ، 1387 01:06:27    موضوع مطلب: پاسخ همراه با نقل قول

لعنت به تفرقه انداز. ترك ها خيلي عاقل تر از شماها هستن. برين بازار تهران پوادارهاشونو ببينين. تركيه اقتصاد 17 جهانو داره. تو المپيك هم كه ريديم به هيكلتون. هم تركيه هم آذربايجان بهتر از شماها مقام آوردن.