كوچولو٬ بزرگترين سايت عكس :: شعر :: مطالب عاشقانه و تفريحي و سرگرمي ايران
به سايت و فروم كوچولو خوش آمديد !!! جهت استفاده از تمامي امکانات سايت و فروم بايد وارد سايت شويد . اگر هنوز عضوي از كوچولو نشده ايد اينجا كليك كنيد. (شما هم كوچولو شويد)

براي رفتن به بخش هاي مختلف تالارگفتگو از منوي پايين استفاده كنيد

" صفحه اصلی كوچولو "        " تالار گفتگو كوچولو "         " فروشگاه اينترنتي كوچولو "         " تماس با مدير كوچولو "         " تبليغات ويژه در كوچولو "

بخشهاي فروم : سرگرمي * دوستيابي * دل نوشته ها * مشاوره * عكس * موسيقي *  اس ام اس * طنز * اشعار * فال * كامپيوتر و موبايل * عمومي * اطلاعيه ها * آموزش فعاليت

هر چيزي كوچولو باشه، قشنگه!!!   *****     به سايت عاشقانه و  تفريحي كوچولو خوش آمديد      *****       براي رفتن به بخشهاي مختلف سايت و فروم، از منوي بالا استفاده كنيد      *****       تذكر مهم:  به علت آپديت روزانه سايت و فروم ، هر روز به فروم كوچولو و آرشيو اخبار سايت سر بزنيد  

برنج دانه بلند عرفان طلایی *** برنج پاكستاني - هندي ***  يكبار امتحان كني مشتري ميشي!!! فروش استثنايي سريال جومونگ *** كاملترين و ارزان ترين پك جومونگ 6900 تومان
فروش ويژه نسخه آمريكايي فيلم يوسف پيامبر * فقط 3500 تومان توپ ترين گروه اينترنتي ايران زمين!!!! عضويت رايگان
blocks

منوی اصلي كوچولو

لینکهای مفيد
صفحه اول
امکانات سایت
بخش خبری
بخش کاربری
دیگر بخشها
فروشگاه كوچولو

blocks

عضويت سريع در كوچولو

شناسه :
نام اصلي:
ايميل:
تايپ مجدد:
گذرواژه:
تايپ مجدد:

blocks

تبليغات برتر كوچولو

كامل ترين مجموعه آلبوم هاي استاد شجريان

مجموعه 40 فيلم عاشقانه برتر سينما

فيلم هاي ترسناك اره 1-2-3-4-5 در يك مجموعه ارزان

كاملترين مجموعه موجود با زير نويس فارسي - در 23 دي وي دي - نسخه خانگي

براي اطلاعات بيشتر كليك كنيد

blocks

ورود به كوچولو

نام کاربری

رمز عبور

چنانچه تاکنون عضو این سایت نشده اید می توانید با تکمیل فرم مخصوص عضویت به جمع کاربران این سایت بپیوندید و از امكانات مخصوص كاربران استفاده نمائيد .

blocks

20 ارسال آخر فروم

کل موضوعات 381
کل ارسال ها 139973
کل بازديد ها 3374441
کل پاسخ ها 139674
کل اعضا 15319
آخرين 20 ارسال انجمن

* هم وزن جمله قبلي بگو *
ارسال شده توسط selina در مورخه : جمعه، 20 دي ماه ، 1387

قراپت آيات قرآن مجيد!

به عشقت بگو که...
ارسال شده توسط gharibe در مورخه : جمعه، 20 دي ماه ، 1387

.:| *مشاعره*|:.

مي بينم كه.....

یه شغل واسه قبلی انتخاب کن؟
ارسال شده توسط pouyan021 در مورخه : جمعه، 20 دي ماه ، 1387

بالايي سوال ، پاييني جواب
ارسال شده توسط pouyan021 در مورخه : جمعه، 20 دي ماه ، 1387

"یه روزی... (داستان نويسي)*
ارسال شده توسط sana2001 در مورخه : جمعه، 20 دي ماه ، 1387

اگه دزد بودي!!!؟(از غزه؟)
ارسال شده توسط pear در مورخه : جمعه، 20 دي ماه ، 1387

دختر و پسرهاي بالاي18

اينو جواب بده تا بعديش رو بگم

کل کل فوتبالي ها

داستانهاي خيلي كوچولو

جملات زیبا از بزرگان

تاپيك يك پستي هاي كوچولو
ارسال شده توسط commander در مورخه : جمعه، 20 دي ماه ، 1387

بازي با اسامي2
ارسال شده توسط commander در مورخه : جمعه، 20 دي ماه ، 1387

دل شكسته ام....
ارسال شده توسط sana2001 در مورخه : جمعه، 20 دي ماه ، 1387

گفتگو روزانه كوچولوها
ارسال شده توسط single در مورخه : جمعه، 20 دي ماه ، 1387

شاعران نوپرداز ؛ فروغ فرخ زاد
ارسال شده توسط f_hoseini2007 در مورخه : جمعه، 20 دي ماه ، 1387

حرف دل
ارسال شده توسط f_hoseini2007 در مورخه : جمعه، 20 دي ماه ، 1387

تالار گفتمان جستجو

كوچولو٬ بزرگترين سايت عكس :: شعر :: مطالب عاشقانه و تفريحي و سرگرمي ايران: تالار گفتگو

فروم كوچولو :: نمايش موضوعات - مطالب جالب

صفحه اول فروم كوچولو

سوالات رايج مربوط به تالارهاي گفتمان جستجو در كوچولو ليست كاربران كوچولو گروههاي كاربري كوچولو مشخصات كاربري ورود به كوچولو و كنترل پيغامهاي شخصي ورود به كوچولو

`

مطالب جالب
رفتن به صفحه قبلي  1, 2, 3 ... 20, 21, 22 ... 31, 32, 33  بعدي

ارسال موضوع جديد  پاسخ به اين موضوع   ارسال تشکر 

صفحه اول فروم كوچولو -> تفريحي و سرگرمي

نمايش موضوع قبلي :: نمايش موضوع بعدي  
نويسنده پيغام

AliKoochooloo
كوچولو در حال فعال شدن
كوچولو در حال فعال شدن

وضعيت: آفلاين
12 شهريور ماه ، 1387
تعداد ارسالها: 143
امتياز: 170
تشکر کرده: 12
تشکر شده 25 بار در 17 پست

ارسالارسال شده در: پنجشنبه، 30 آبان ماه ، 1387 19:47:13    موضوع مطلب: پاسخ همراه با نقل قول

یه تست عشقولانه جالب ! حتما تا آخرش برین !! خودم که ازش خیلی استفاده کردم !!!

سوال اول:
شما به طرف خانه كسي كه دوست داريد مي رويد.
دو راه براي رسيدن به انجا وجود دارد:
ـ يكي كوتاه و مستقيم است كه شما را سريع به مقصد مي رساند ولي خيلي ساده و خسته كننده است
ـ اما راه دوم به طور قابل ملاحظه اي طولاني تر است ولي پر از مناظر زيبا و جالب است.
حال شما كدام راه را براي رسيدن به خانه محبوبتان انتخاب مي كنيد؟راه كوتاه يا بلند؟
سوال دوم:
در راه دو بوته گل رز مي بينيد .يكي پر از رزهاي قرمز و ديگري پر از رزهاي سفيد.شما تصميم مي گيريد 20 شاخه از رزها را براي او بچينيد.
چند تا را سفيد و چند تا را قرمز انتخاب مي كنيد
(شما مي توانيد يا همه را يا از تركيب دو رنگ انتخاب كنيد)
سوال سوم:
با لاخره شما به خانه او مي رسيد .
يكي از افراد خانواده در را بر روي شما باز مي كند.
شما مي توانيد از انها بخواهيد كه دوستتان را صدا بزند.
يا اينكه خودتان او را خبر كنيد.
حالا چكار مي كنيد؟
سوال چهارم:
شما وارد منزل شده به اتاق او مي رويد ولي كسي انجا نيست.پس تصميم مي گيريد رزها را همان جا بگذاريد.
ترجيح مي دهيد انها را لب پنجره بگذاريد يا روي تخت؟
سوال پنجم:
شب مي شود شما و او هر كدام در اتاقهاي جداگانه اي مي خوابيد.صبح زماني كه بيدار شديد به اتاق او مي رويد:به نظر شما وقتي كه انجا مي رويد او خواب است يا بيدار؟
سوال اخر: وقت برگشتن به خانه است ايا راه كوتاه و ساده را انتخاب مي كنيد؟
يا ترجيح مي دهيد از راه طولاني و جالب تر بويد؟
جواب ها
جواب سوال اول:
جاده نشان دهنده عشق است اگر راه كوتاه را انتخاب كرده ايد.زود و اسان عاشق مي شويد.
ولي اگر راه طولاني را انتخاب كردهايد به اساني عاشق نمي شويد.
جواب سوال دوم:
تعدا رزهاي قمز نشان دهنده ان است كه در يك رابطه چقدر از خودتان مايه مي گذاريدو تعداد رزهاي سفيد برعكس نشان مي دهد كه شما چقدر در ان رابطه از طرف مقابلتان انتظار محبت داريد.به طور مثال اگر 18 رز قرمز و 2 عدد رز سفيد انتخاب كرده ايد به معناست كه شما 90? محبت مي كنيد و 10? انتظار محبت از طرف مقابل داريد.
جواب سوال سوم:
سوال سوم نشان دهنده طرز برخورد شما بامشكلات در يك رابطه است.اگر شما از اعضاي خانواده درخواست كرده ايد كه محبوبتان را صدا بزند به اين معناست كه شما از مواجه شدن با مشكلات مي ترسيد و اميدوار هستيد كه مشكلات به خودي خود حل شوند.ولي اگر خودتان به اتاق رفته ايد كه او را از حظور خود مطلع كنيد اين نشان مي دهد كه
شما با مشكلات روبرو مي شويد و دوست داريد انها را هر چه زودتر حل كنيد.
جواب سوال چهارم:
محل قرار دادن رزها نشان دهنده اشتياق شما براي ديدن محبوبتان است. اگر انها را بر روي تخت ميگذاريد نشان مي دهد كه دوست داريد او را زياد ببينيد.و اگر انها را لب پنجره قرار مي دهيد يعني اگر او را زياد هم نبينيد تحمل مي كنيد.
جواب سوال پنجم:
سوال پنجم نشان دهنده تفكر و طرز فكر شما در كاراكتور و شخصيت فرد محبوبتان است.اگر شما او را در حالي كه خوابيده است در اتاق مي بينيد.اين به اين معني است كه شما او را همانطور كه است دوست داريد.و اگر او را بيدار ديده ايد يعني انتظار داريد او مطابق ميل شما بشود.
جواب سوال اخر:
راه بازگشت به خانه نشان دهنده دوام عشق شماست.اگر راه كوتاه را انتخاب كرده ايد مدت عاشق بودن و دوست داشتن شما كوتاه است و اگر راه بلند را انتخاب كرده ايد مدت زيادي در عشق خود پايدار خواهيد بود

بوسم کف پایـــی که به کـــویت گذرد

بازگشت به بالا

رويت مشخصات كاربر كوچولو ارسال پيغام شخصي شناسه Yahoo Massenger

f_hoseini2007
كوچولوووو عادي
كوچولوووو عادي

15 آبان ماه ، 1387
تعداد ارسالها: 93
امتياز: 110
تشکر کرده: 7
تشکر شده 6 بار در 6 پست

محل سكونت: اندیشه

ارسالارسال شده در: جمعه، 1 آذر ماه ، 1387 03:40:56    موضوع مطلب: پاسخ همراه با نقل قول

چرا جراحان لباس سبز یا آبی می‌پوشند؟

جراحان در قدیم لباس سفید می‌‌پوشیدند که رنگ پاکی است.

اما بر اساس مقاله‌ای که در یکی از شماره‌های نشریه Today’s Surgical Nurse در سال 1898،در اوائل قرن بیستم یک دکتر مشهور رنگ لباسش را به سبز تغییر داد، چرا که تصور می‌کرد این رنگ برای چشمان جراحراحت‌تر است.

گرچه مشکل است که این نظر را تایید کرد که لباس‌های سبز به این دلیل رایج شده‌‌اند، اما رنگ سبز ممکن است به خصوص از این لحاظ مناسب باشد که به دکترها کمک می‌کند در اتاق عمل بهتر ببینند، زیرا رنگ متضاد یا مکمل رنگقرمز به حساب می‌آید.

رنگ سبز به دو دلیل به دید بهتر پزشکان کمک می‌کند.

اول اینکه نگاه کردن به رنگ آبی یا سبز می تواند دید دکتر از اشیای قرمز از جمله احشای خون‌آلود را تقویت کند. مغز رنگ‌ها را نسبت به یکدیگر تفسیر می‌کند. اگر جراح به چیزی خیره شود، که به رنگ قرمز یا صورتی باشد، حساسیتش را نسبت به آنها از دست می‌دهد. در واقع پیام‌های مربوط به رنگ قرمز در مغز محو می‌شود، که می‌‌تواند باعث شود پزشک تفاوت‌های ظریف رنگ‌ اجزای بدن را به درستی نبیند.

نگاه کردن گاه به گاه به چیزی سبزرنگ می‌تواند چشم‌ها را به تغییرات در رنگ قرمز حساس‌تر کند.

دوم اینکه چنین تمرکز شدید و مداومی بر روی رنگ‌های قرمز ممکن است باعث توهمات بینایی سبزرنگ روی سطوح سفیدرنگ شود که حواس جراح را پرت می‌کند. این شبح‌های سبزرنگ در صورتی که نگاه جراح از بافت‌های قرمز بدن به چیزی سفید رنگ مانند پارچه‌های تخت یا لباس سفید متخصص بیهوشی بیفتد، ممکن است ظاهر شوند.

یک شبح سبزرنگ از احشای قرمز بیمار ممکن است روی پس‌زمینه سفید ظاهر شود. جراح به هر جا که نگاه کند، این تصویر پریشان‌کننده مانند نقاط نورانی شناوری که پس از فلاش زدن دوربین جلوی چشمان شما ظاهر می‌شود، دید او را دنبال می‌کند.after effect illusion

این پدیده به این علت رخ می‌دهد که نور سفید حاوی همه رنگ‌های رنگین‌کمان از جمله سبز و قرمز است.

اما از آنجایی که همانطور که در بالا گفته شد، دید جراح حساسیتش را به رنگ قرمز از دست داده است، بنابراین مغز پیام‌های دریافتی را به رنگ سبز تفسیر می‌کند.

اما اگر دکتر به پارچه‌های سبز یا آبی به جای سفید نگاه کند، این اشباح سبزرنگ با رنگ سبز مخلوط می‌شوند، و حواس او را پرت نمی‌کنند.

بنابراین به نظر می‌رسد که رنگ سبز برای دکترها بهترین رنگ باشد

عاشقی ها از دلم ،دیوانگی ها از سرم

بازگشت به بالا

رويت مشخصات كاربر كوچولو ارسال پيغام شخصي

AliKoochooloo
كوچولو در حال فعال شدن
كوچولو در حال فعال شدن

12 شهريور ماه ، 1387
تعداد ارسالها: 143
امتياز: 170
تشکر کرده: 12
تشکر شده 25 بار در 17 پست

ارسالارسال شده در: جمعه، 1 آذر ماه ، 1387 12:21:09    موضوع مطلب: پاسخ همراه با نقل قول

چند متن جلب !!!

1- يک خانم و يک آقا که سوار قطاری به مقصدی خيلی دور شده بودند، بعد از حرکت قطار متوجه شدند که در اين کوپه درجه يک که تختخواب دار بود، با هم تنها هستند و هيچ مسافر ديگری وارد کوپه نشد .
ساعتها سفر در سکوت محض گذشت و مرد مشغول مطالعه و زن مشغول بافتنی بافتن بود.
شب که وقت خواب رسيد خانم تخت طبقهء بالا و آقا تخت طبقه پايين را اشغال کردند. اما مدتی نگذشته بود که خانم از طبقه بالا، دولا شد و آقا را صدا زد و گفت: ببخشيد! ميشه يه لطفی در حق من بفرمائيد؟
- چه لطفی؟
- من خيلی سردمه. میشه از مهماندار قطار برای من يک پتوی اضافی بگيريد؟
- من يه پيشنهاد دارم!
- چه پيشنهادی؟
- فقط برای همين امشب، تصور کنيم که زن و شوهر هستيم.
زن ريزخندی کرد و با شيطنت گفت:
- چه اشکال داره؟ موافقم !
- قبول؟
- قبول !
- حالا مثل بچه آدم خودت پاشو برو از مهموندار پتو بگير. من خوابم مياد. ديگه هم مزاحم من نشو .

2- در دفتر مرکزی «اف بی آی» سه مرد در نوبت مصاحبهء نهايی برای استخدام نشسته بودند .
مسئول مصاحبه در دفتر را باز کرد و نفر اول را به داخل فرا خواند .
- همسر شما در اتاق کناری نشسته است. اين تفنگ را برداريد و او را بکشيد .
مرد که کاملاً شوکه شده بود بعد از چند لحظه نگاه کردن به تفنگ و مصاحبه گر، عاقبت پاسخ داد :
- نه! نميتوانم اين کار را بکنم ...
...
مصاحبه گر، نفر دوم را فراخواند و مجدداً دستورالعمل را برايش گفت. مرد تفنگ را برداشت و به داخل اتاق رفت. اما بعد از چند لحظه برگشت و گفت :
- نه! نمی‌توانم اين کار را بکنم...
...
مصاحبه گر، نفر سوم را به داخل اطاق فراخواند و دستور را به او گفت. مرد تفنگ را برداشت و به داخل اتاق رفت .
مصاحبه گر، صدای شش شليک شنيد و بعد صدای جيغ و کلی درگيری. در آخر مرد با سر و روی زخمی از اطاق بيرون آمد و گفت :
- يه نامردی توی تفنگ گلولهء مشقی گذاشته بود . مجبور شدم با بند پرده خفه اش کنم !

3- يک خانم برای طرح مشکلش به کليسا رفت .
او با کشيش ملاقات کرد و برايش گفت: من دو طوطی ماده دارم که فوق العاده زيبا هستند. اما متاسفانه فقط يک جمله بلدند که بگويند «ما دو تا فاحشه هستيم. ميای با هم خوش بگذرونيم؟». اين موضوع برای من واقعا دردسر شده و آبروی من را به خطرا انداخته. از شما کمک مي‌خواهم . من را راهنمايی کنم که چگونه آنها را اصلاح کنم؟
کشيش که از حرفهای خانم خيلی جا خورده بود گفت: اين واقعاً جای تاسف دارد که طوطی های شما چنين عبارتی را بلدند... من يک جفت طوطی نر در کليسا دارم. آنها خيلی خوب حرف ميزنند و اغلب اوقات دعا ميخوانند. به شما توصيه ميکنم طوطيهايتان را مدتی به من بسپاريد. شايد در مجاورت طوطی های من آنها به جای آن عبارت وحشتناک ياد بگيرند کمی دعا بخوانند .
خانم که از اين پيشنهاد خيلی خوشحال شده بود با کمال ميل پذيرفت. فردای آن روز خانم با قفس طوطی های خود به کليسا رفت و به اطاق پشتی نزد کشيش رفت. کشيش در قفس طوطی هايش را باز کرد و خانم طوطی های ماده را داخل قفس کشيش انداخت .
يکی از طوطی های ماده گفت: ما دو تا فاحشه هستيم. ميای با هم خوش بگذرونيم؟
طوطی های نر نگاهی به همديگر انداختند. سپس يکی به ديگری گفت: اون کتاب دعا رو بذار کنار. دعاهامون مستجاب شد !

4- يک خانم بلوند جوان و زيبا در بوستون برای سفر به نيويورک سوار هواپيما شد .
ابتدا وارد بخش عادی شد و ب