| جديدترين ارسال ها در انجمن هاي كوچولو | © |
|
جستجو حرفه اي در سايت و انجمن هاي كوچولو
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|||||||
| صندلي داغ كوچولوها صندلي داغ هاي اعضاي سايت |
![]() |
|
|
LinkBack | ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع | نحوه نمایش |
| 82 کاربر به خاطر ارسال مفید admin از ایشان تشکر کرده اند: | * Sweet G!Rl * (07-15-2012), ...... (02-20-2012), 2fun (01-06-2012), 3تــــــــــــــاره (04-15-2013), Aida-star (05-28-2012), ali0142 (04-17-2013), amer2010 (12-12-2012), AMIRRRR (02-16-2012), Anderema (04-30-2012), arshiya_best_boy (04-22-2012), AsatiR_S (03-18-2013), aster (03-01-2012), ÐOҜH] JÎG@R (06-02-2012), b3ni (02-15-2013), barbad rafteh (10-29-2012), Baroon74 (03-18-2012), behdin (02-23-2012), cracking (12-16-2012), crazyyy (12-15-2012), dark_lights (08-09-2012), donya73 (04-09-2013), essiessi72 (11-18-2012), f.m (06-10-2012), faezeh jooon (01-04-2013), gole_sorkh1017 (01-21-2012), gonjeshk (06-17-2012), h.hasti (07-26-2012), hadis.rah (03-28-2013), hajie (06-01-2012), HAMED-TRAXTOR (03-26-2013), hell_crazy_girl (01-14-2013), Im piano (01-13-2013), jooje (08-22-2012), JUSTINA BIEBER (03-18-2013), kamal_n13 (12-02-2012), lichen (08-22-2012), lovly0123 (03-03-2012), M!na Jooooon (11-12-2012), mahsajojo (06-28-2011), malihee (08-14-2012), marjan69 (03-06-2012), MaryaM_hellgirl (05-24-2012), maryam_sorena (06-23-2012), masood danger (04-26-2013), MELINA (06-05-2012), mina75 (08-20-2012), Minx (08-20-2012), miss-deniz (08-22-2012), mlisa cyrus (05-08-2012), naC (04-01-2013), nf_19 (12-16-2012), nie tuchka (03-23-2013), niniekhaste (08-19-2012), احمد کوچولو (04-12-2013), دختر شاه پریون (02-19-2012), دلشكسته (07-28-2012), paniz joooon (12-19-2012), parinaz_jooon (06-20-2012), ParIsaN67 (03-01-2013), pariyaz (08-04-2012), pary zamini (10-14-2012), raha jojo (12-16-2012), reza1362 (05-15-2012), roze par par (10-19-2012), sanaz 73 (04-25-2012), sarae (02-15-2012), sarir (05-17-2012), sepideht66 (03-04-2011), sharareh (05-09-2012), shemshadrail (12-22-2012), shokolate talkh (02-08-2011), SIaVaSh_N (06-23-2012), Sky1 (03-09-2013), somaie (02-18-2012), Sonami021 (08-26-2012), T!NA (03-16-2013), نسترن (02-21-2012), پرنسس ارزوها (06-03-2012), گوگولی (11-16-2012), WISE143 (03-15-2013), yasna jooni (07-25-2012), zeinabtahani (06-17-2012) |
|
|
#301 | |||
|
کوچولوووووو فعال
تعداد ارسالها: 2,447
تشکر شده 50 بار در 15 ارسال
ميزان فعاليت:
|
سعيد(مدير)
سعيد وايپر عباس محمد حسين حميدرضا علي سونامي عمو رضا آيسان باران زهرا آنا النا الي و خودم كس ديگه اي هم اگه جا مونده بگيد :)
|
|
|
|
#302 | |||
|
كوچولو رسمي شده
کوچولو تازه فعال
تعداد ارسالها: 686
تشکر شده 4 بار در 3 ارسال
ميزان فعاليت:
|
سعيد(مدير) : ارادت داریم خدمتشون :evil: . خیلی حساس و غیرتی هست .
سعيد وايپر : آی آی اهل کل . کم که نمیاره :roll: . من که خداییش از کل کل باهاش لذت میبرم :evil: چون کم نمیارم . :!: عباس : سعادت آشنایی باهاشونو نداشتم . ولی با پستاشون میشه گفت آدمی با روحیه هنری و شوخ . :roll: :wink: محمد : ترجیح میدم چیزی نگم . :wink: ( ولي ارادت خاصي دارم خدمتشون ) مي دونم دل خوشي از من نداره . حسين : به خودش میگم . :evil: حميدرضا : عاشق به تمام معنا . رفیق بی کلک . :lol: :twisted: علي سونامي : داداش کوشولوی من . بچه خوبیه . :!: عمو رضا : فکر می کنم اگه دستش به من برسه :evil: ............... ( به علت حفظ روحیه جمع از پر کردن جای خالی معذورم . ) عمو خيلي باحاله . فاميل ما هست . :!: آيسان : عشق منه . دوستش دارم هوارتا . :P باران : خیلی باحاله . :evil: زهرا : از همه باحال تر . هواش رو دارم حسابی چون خردادی هست . :evil: آنا : شرمنده سعادت آشنایی باهاشونو نداشتم . :oops: النا : شرمنده سعادت آشنایی باهاشونو نداشتم . :oops: الي : شرمنده سعادت آشنایی باهاشونو نداشتم . :oops: لاله : مثل خواهرم میمونه . خیلی دوستش دارم . :P و خودم : تو که هر چی بگم کمه . پس هیچی نمی گم . :!: من فکر کنم هنوز هم هستن . بگید تا بگم تا کسی چیزی نگه . :!:
|
|
|
|
#303 | |||
|
کوچولو پرتلاش برای فعال شدن
تعداد ارسالها: 412
تشکر شده 11 بار در 7 ارسال
ميزان فعاليت:
|
سلام
نمي دونم چرا يه همچين فكري مي كنيد ولي من اصلا هيچ مشكلي با شما ندارم 1. چرا همچين فكري مي كني؟ only milan
|
|
|
|
#304 | |||
|
"مدير كل سايت كوچولو"
![]() مدیر کل (سعید) محل سکونت: تهران- پيروزي
تعداد ارسالها: 22,682
تشکر شده 12,292 بار در 1,678 ارسال
my:
ميزان فعاليت:
|
شعر از خودت رو حتما بنويس(برترينش)
چرا همه تو سوال اگر 60 ثانيه وقت داشته باشي ٬ فكر ميكنند خودشون دارن ميميرند؟ شايد طرف داره ميميره...و شايد فقط جدايي است... حالا به اين فرض٬ 3 تاشو جواب بده؟ اسم بچه ات رو چي ميزاري؟ و چرا؟ شوهرت بايد چه مشخصه هايي داشته باشه؟ سن ازدواجت كيه؟ چرا هر روز مياي كوچولو؟ فقط چون عادت كردي؟
|
|
|
|
#305 | |||
|
كوچولوي بد - اخراج شده
كوچولو بد - اخراج شده
تعداد ارسالها: 3,047
تشکر شده 54 بار در 39 ارسال
ميزان فعاليت:
|
اولين بار كه جواب سوالارو دادي كجا بودي و چرا اونجا؟ كامل توضيح بده :wink:
|
|||
|
|
|
|
|
#306 | |||
|
كوچولو رسمي شده
کوچولو تازه فعال
ميزان فعاليت:
|
شعر از خودت رو حتما بنويس(برترينش)
می نویسم از تو ای یار از تو ای گل بی خار آن روز را به یاد آر در کنار آن چشمه سار ما نوشتیم به یادگار ای رهگذر خدا نگه دار :roll: چرا همه تو سوال اگر 60 ثانيه وقت داشته باشي ٬ فكر ميكنند خودشون دارن ميميرند؟ آخه نه که فرصت خیلی خوبی هست هممون ذوق زده میشیم ، جو میگیرمون بعد تو این یه مورد بی خیال جوان مردی و این چیزا میشیم . :!: :lol: شايد طرف داره ميميره...و شايد فقط جدايي است... جدایی هم همون مردنه دیگه . بعدشم اصلا به ما چه ! طرف داره میمره ! اون وقت نداره دیگه حرف بزنه ما که وقت داریم بعدا با عکسشو و قبرشو اینا حرف بزنیم . پس تو اون لحظه ترجیح میدیم سکوت اختیار کنیم . هوم ؟ :wink: حالا به اين فرض٬ 3 تاشو جواب بده؟ اگر 60 ثانيه وقت داشته باشي با پدر و مادرت براي هميشه خداحافظي كني چي ميگي؟ سریع میگم خداحافظ . میدونی چرا ؟ چون قبلش من رفتم . :o اگر 60 ثانيه وقت داشته باشي باهمسرت براي هميشه خداحافظي كني چي ميگي؟ خیلی نامردی که میخوای تنها بری. اگر 60 ثانيه وقت داشته باشي با من براي هميشه خداحافظي كني چي ميگي؟ خوب ما فرض میگیریم که میخوای بری خونه ی بخت و زندگی و زن و بچه و نون نمیزارن تو دیگه بیای سایت : خیلی مدیر باحالی بودی . :roll: اسم بچه ات رو چي ميزاري؟ و چرا؟ با باباش مشورت می کنم . گفتم مستقلم ولی خوب باباشم سهمی از اون بچه داره دیگه . پس فعلا هیچی نمی گم . بعدا با باباش صحبت می کنم بهتون میگم . هوم ؟ :D شوهرت بايد چه مشخصه هايي داشته باشه؟ من قصد ازدواج ندارم . بعدشم کی شوهرشو میده به ما ؟ :roll: سن ازدواجت كيه؟ هر وقت خداوند از جون نیمه ی گم شدم سیر بشه :evil: . یا هر موقع خودش سیر بشه :evil: . حالا دیگه خودشون با هم کنار میان . مهم اینه که کی زودتر سیر بشه . :evil: :evil: چرا هر روز مياي كوچولو؟ فقط چون عادت كردي؟ کی گفته ؟ اینم شایعه بوده . ثابت کن من هر روز تو سایتم . :!: سوال دومت خیلی بهم بر خورد . مگه من گفتم که میام تو کوچولو چون عادت کردم ؟
|
|
|
|
#307 | |||
|
مدير بازنشسته
پیشکسوت کوچولو
تعداد ارسالها: 9,430
تشکر شده 5,964 بار در 2,483 ارسال
my:
ميزان فعاليت:
|
سلام
زياد وقت ندارم فقط يه سوال كه فقط كمتر كسي مي دونه اگه گفتي من عيد نوروز بچه هايي كه مي گي رو شام مي دم :lol: راست مي گم رو حرفم هم هست فقط يه قول نمي توني از كسي كمك بگيري سوال: یه سوال سخت اگه تونستی بگی ارزوي حاج محمود کریمی چیه؟ راستي يه سوال ديگه اين زياد مهم نيست مي خوام بدونم nokia تو سایت کوچولو کیه؟(اونو می تونی کمک بگیری) اولین سوال یادتون باشه مهم هست و شام داره :lol: :P التماس دعا یا علی
|
|
|
|
|
#308 |
|
پیشکسوت کوچولو
|
|
|
#309 | |||
|
"مدير كل سايت كوچولو"
my:
ميزان فعاليت:
|
چه خبره...
وجيهه بيا كه رضا بد جور زغال ريخته... حالا هي بگو يخ زد :wink: امشب آخرين روز صندلي داغ تو هست... ولي چون سوال ها زياده٬ ميتوني تا فردا جواب بدي و فردا شب نفر بعدي رو اعلام كني
|
|
|
|
#310 | |||
|
کوچولو پرتلاش برای فعال شدن
تعداد ارسالها: 412
تشکر شده 11 بار در 7 ارسال
ميزان فعاليت:
|
جواب سوال من رو هم ندادي
جواباي قبليتم درست بود عكس قشنگي هم بود البته خيلي قديمي بود براي 2003 بود سوال آخريم همون بهتر كه طرفدار كاكا نيستي :!: :!: only milan
|
|
|
|
#311 | |||
|
"مدير كل سايت كوچولو"
my:
ميزان فعاليت:
|
آخرين سوال من:
* در مورد عشقت(كسي كه بهش علاقه داري) بگو؟ چه جوري با هم آشنا شديد؟ از كي؟ چه جوريه اون؟ الان رابطه اتون چه طوره و ...؟ :wink:
|
|
|
|
#312 | |||
|
کوچولووو ثبات یافته محل سکونت: باغ رز
تعداد ارسالها: 86
تشکر شده 1 بار در 1 ارسال
ميزان فعاليت:
|
اگه اون كسي كه رنجوندتت بخواد باهات تماس بگيره چيكار ميكني؟ :roll:
|
|
|
|
#313 | |||
|
كوچولو رسمي شده
کوچولو تازه فعال
ميزان فعاليت:
|
سلام آقا محمد .
جوابي نداشتم بدم يعني همه چيز رو كه نمي شه گفت . بي خيال هوم ؟ بگذريم . در ضمن نظر لطفتون هست بابت عكس . ميخواستم برم يه عكس خودم بگيرم ازشون ولي اينزاگي گفت كه كاكا يه كم خودشو ميگيره و بهتره كه نرم بگيرم چون فكر ميكنه حالا چه خبره . :wink: جواب حرف آخرم حالا بماند . واسه حفظ روحيت نمي گم .
|
|
|
|
#314 | |||
|
كوچولو رسمي شده
کوچولو تازه فعال
ميزان فعاليت:
|
اولين بار كه جواب سوالارو دادي كجا بودي و چرا اونجا؟ كامل توضيح بده
چرااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا ااااا ؟ داشتیم حمید ؟ حالا خوبه تو این جا نیستی وگرنه همون وقتی که بهت گفتم میرفتی میزاشتی کف دست بابام و ........... . :evil: قضیه از این قراره که اون شب اولی که سری اول سوالارو دیدم هوا خیلی سرد بود . بابام گفت که برم فقط ماشین روشن کنم تا درجا کار کنه و گرم بشه . منم سوالارو تو کاغذ نوشته بودم و می خواستم جواب بدم . با خودم بردمشون تو ماشین تا از سکوتش استفاده کنم و جوابارو درست و با حوصله بدم . خلاصه این که من رفتم سوییچ رو برداشتم و به جان خودم نیت کرده بودم که فقط ماشین رو روشن کنم و از جاش تکونش ندم :evil: . ولی نمی دونم چی شد که یه دفه سر از پارک بیرون شهر درآوردم :lol: . مشکل این قضیه این هست که من گواهی نامه ندارم :roll: یعنی محروم شدم از گرفتنش . ولی همین الان که دارم جواب این سوال رو می نویسم اجازش صادر شده . به این دلیلم محروم شده بودم و چون یه بار باز بدون اجازه ماشین رو برداشتم ولی به سلامت برگردوندمش ها . ولی خوب تو راه یه اتفاقی افتاد که ................... :wink: حالا اینو دیگه بی خیال خلاصه این که سوالای سعید تو دمای 15 درجه زیر صفر و تو همون پارک داده شده . حالا خدا قسمتتون کرد و یه سر اومدین این طرفا بگید حتما این پارک رو نشونتون میدم .
|
|
|
|
#315 | |||
|
كوچولو رسمي شده
کوچولو تازه فعال
ميزان فعاليت:
|
با سلام
با علیک سلام . قبل از این که بخوام جواب سوالاتو بدم یه چیز می خوام بپرسم . این جا زغال ریختی یا خاک زغال ؟ از همه مهمتر اینو می خواستم بگم که این سوالارو تو که قبل از من جواب دادی . بیشتر به این فکر می کردم که این سوالارو از من پرسیدی یا از خودت !!!!! ؟؟ تا این که به جوابا فکر کنم . اگه از من پرسیدی ، چرا خودت پیش پیش جواب دادی ؟ یه سریشونم که جلو سوالا نوشتی ! اگه از خودت پرسیدی ، چرا این جا پرسیدی ؟ این جا هست که باید به نکته ای که خودتم اشاره کردی ( روانپریشی ) توجه کرد . خلاصه این که ما نفهمیدیم این سوالا از من پرسیده شده یا خودت از خودت . از همه مهمتر این که جواب این سوالارو دیشب یه جور دیگه داده بودم ولی دیدم خیلی طولانی هست برای همین جوابامو عوض کردم . پس اینا جوابای اصلیم نیست . دوست داشتی اگه دوباره به دنیا می یومدی جای کی بودی !؟ (خوب معلومه که می گی جای خودم !!!) ) اگه به دنیا میومدم ! به نظر خودت این جمله از نظر جمله بندی درسته ؟ مگه قرار هست به دنیا نیام یا هنوز نیامدم ؟!!! جای هیچ کس . شایدم بی کس :lol: پس دوست داشتی جای کدوم یکی از شخصیت های کارتونی بودی !؟ (من که حتما جودی آبوتو انتخاب می کنم (!!!) پس منم جای جرویس پندلتون که وقتی که میری بالای ساختمون خوابگاه و رو لبه ی شیروونی راه میری هولت بدم بیفتی :evil: . تا حالا عاشق شدی !؟؟ اصلا می دونی عشق چیه !!؟ شرمنه سوال تکراری هست . به قول عمو حاجی حسینم ریپیت تو سوال سعید و سیما . :wink: فکر می کنی یه روزی از کسی که خیلی ازش بدت می یاد و الانم نمی خوای اسمشو بگی رو حلال کنی !؟ خودت یه دور این سوالو بخون ببین از نظر جمله بندی درسته ؟ جواب : فعلا یه هم چین کسی وجود نداره . چند تا کتاب شعر کامل خوندی !؟ نصفی و اندی . مثل من شعر هاتو یه جا قایم می کنی که یکی حتما پیداش کنه و بخونتش !!؟ من اگه شعرامم بزنم به در و دیوار و تو چشمم بزنه کسی نمی خونه . چون کسی بدون اجازه من حق نداره بیاد تو اتاق که بخواد چیزی بخونه یا برداره یا سرک بکشه نه این که حتی از جاشون سوال کنه .( من روانپريش نيستم :!: .) از دختر بودنت راضی هستی !؟ راضیم به رضای خدا . :wink: دوست داشتی پسر بودی ؟ (جواب که معلومه مثبته !!!) چرا ؟ آره آره این یکی رو هستم . واسه این که یه کار کوچیکی بود که باهات دارم . حالا اگه بودم بهت میگم چی کارت دارم . :evil: :twisted: اگه پسر بودی چی کار می کردی !؟ (آرزو می کردی دختر بودی !!! ) چی کار می کردی یا چی آرزو می کردی خیلی با هم فرق دارن ها . :roll: چی کار : گفتم که یه کار کوچیکی بود که باهات داشتم . آرزو : ( اگه پسر بودم ) دعا می کردم در حق هم جنسام . نظرت راجع به من که اصلا ندیدی و اصلانم دوست نداری ببینی چیه !؟ (باور کن روانپریش نیستم !!!) نظری ندارم چه دیده چه ندیده . به نظرت ازدواج جلوی پیشرفت رو نمیگیره !؟ ای بابا پس چی جلوی پیشرفتو می گیره !؟ پیش پشت رفتو میگیره و واو بعد از رفت جلوی رفتو میگیره . شایدم کلمه بعدیش البته بستگی داره از کدوم زاویه نگاه کنی . و چند سوال کوتاه : چند بار غذا پختی که قابل خوردن نبوده !؟ من کلا غذا نمی پخم . ولی همون یه بار که سر یه قضیه ای بود و رو کم کنی بود و غذای پخیده از رستوران گرفتم خورده نشد . چون از وقت غذا خوردن گذشته بود . ( از زاویه زمان نگاه کن . ) بهترین کتابی که نصفه خوندیش !؟ شیمی 2 پیش دانشگاهی :lol: پسرا خیانتکار ترن یا دخترا !؟ انسان ها :evil: علم بدتر است یا ثروت !؟ گزینه سوم . سوسک بدتره یا سوسک شدن !؟ یا سوسک شدن چون یه یا از سوسک شدن بدتره . چرا از ماست که بر ماست !؟ چون دیگ به دیگ میگه مایکروفر . یه من ماست چقدر کره داره !؟ به میزان لازم . این جمله از کیه : به جای اینکه بر تاریکی لعنت بفرستید ، یک شمع روشن کنید ! بابا برقی نام سه تا دایناسور !؟ تو ، انسان ، تو به اضافه انسان ( ترتیبش مهمه ) از چه رنگی متنفری !؟ زرد بادمجونی مایل به نقره ای . بزرگترین کاری که تو زندگیت کردی !؟ کنکور قبول شدم ، نرفتم . به دلایل انسان دوستانه میدونو خالی گذاشتم واسه جوون ترا . :twisted: آخرین باری که زایع شدی !؟ سر امتحان شیمی 2 پیش دانشگاهی ، ترم آخر . آخرین باری کلی جیغ و داد زدی سر کسی !؟ اصولا جیغم نمیاد . ولی در مورد داد ، دادی که زدم سر حریفم که بیچاره کپ کرد و بد جور خورد :evil: . بعد از اوون از طرف یونیسف بهم گفتن به دلیل حفظ جان حریفان دیگه داد نزنم و در سکوت تمام کارمو انجام بدم . تیکه کلامت !؟ عجب ، دیگه دیگه . بهترین تفریح !؟ مبارزه ی آزاد کنگ فو . :evil: آخرین باری که پشیمون شدی !؟ گوش دادن به حرف مامان و بابا و .... ( توجه به مسائل امنیتی فامیل ) و انتخاب رشته ی تحصیلی که باعث شد به جای درس خوندن و آماده شدن واسه کنکور و دنبال علاقه رفتن به صورت مکرر پیش مشاور و مدیر باشم اونم به علت های :evil: ....... بووووووووووووووووق ( این قسمت به خاطر حفظ روحیه ی جمع به قول باران سانسور میشه . ) ولی یه خوبی که داشت این بود که بعد از این که من دیپلمم رو گرفتم و از اون جا رفتم مجبور شدن یه سر و سامونی به زندان اوین :!: ( پیش دانشگاهی ) بدن . رضا می تونی اینو واسه جواب سوال بزرگ ترین کار تو زندگی هم در نظر بگیری . :twisted: بهترین نوع خودکشی از نظر شما !!! ؟؟؟ خفگی با گاز مونو کسید کربن . دانشمند مورد علاقه !؟ گالیله . چون بالاخره فهمید زمین گرده . :roll: چه هله هوله ای دوست داری !؟ هر چیز ترش مزه ای . بهترین جمله ای که شنیدی و تمام مسیر زندگیتو عوض کرد ولی الان یادت نیست !؟ Its none of your business و یک سوال هوش : الان ساعت 8 و 47 دقیقه و 38 ثانیه شبه ... یه ساعت کوکی رو برای فردا صبح ساعت 9 و 47 و 37 ثانیه کوک می کنیم ... ساعت دقیقا چند ساعت و دقیقه و ثانیه ديگه زنگ می زنه !!!؟؟؟ 13 ساعت دیگه . (آفرین خیلی باهوشی) چرا انقدر دير فهميدي ؟
|
|
![]() |
| برچسب ها |
| جواب, داغ, سوال, صندلي, صندلي داغ, پرسش |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
|
|