| جديدترين ارسال ها در انجمن هاي كوچولو | © |
|
جستجو حرفه اي در سايت و انجمن هاي كوچولو
|
||||||||||||||||||||||||||||
|
|
||||||||||||||||||||||||||||
|
|||||||
| سایر بخش های طرفداران شامل ديگر بخش ها و تاپيك هاي ويژه اشخاص يا موضوعات خاص |
![]() |
|
|
LinkBack | ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع | نحوه نمایش |
|
|
#1 | |||
|
مدير بازنشسته
پیشکسوت کوچولو
تعداد ارسالها: 363
تشکر شده 140 بار در 54 ارسال
my:
ميزان فعاليت:
|
سلام عزيزان در این تاپیک شما میتونید متن آهنگ های خوانندگانی که تاپیک جدا در " طرفداران خواننده ها " ندارند رو قرار بدید . دوستان برای زیباتر شدن این تاپیک باید غالب بندی ( فونت ، سایز ، رنگ ، ... ) رو رعایت کنید . و اینکه اسم خواننده و نام ترانه ای که متنشو میزارید رو هم حتماً ذکر کنید . ویرایش توسط Pink Vision : 05-17-2013 در ساعت 01:18 PM |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
|
مدير بازنشسته
پیشکسوت کوچولو
|
|
|
#3 | |||
|
مدير بازنشسته
پیشکسوت کوچولو
my:
ميزان فعاليت:
|
متن ترانه گلایه سعید شهروز
نمیخوام بهت بگم دوست دارم آخه خیلی واسه عشق تو کمه به تموم کارای روی زمین زل زدن به چشم تو مقدمه حتی آوردن اسم تو واسم مثل یک مراسمه مقدسه واسه مستی یه عمرم یه نفس بودنه کنار تو برام بسه نمیخوام نگامو از تو بگیرم نکنه که گم بشی تو سایه ها حتی دردودل برات نمیکنم تا دلت نگیره از گلایه هام دل ما با هیچکسی راه نمیاد تو حریفه من و تنهایی میشی وقتی شب تو موج رویا گم میشم تو برام پری دریایی میشی اسمون با بارونای دیشبش چکیده تو آبی چشمای تو .
|
|
|
|
#4 | |||
|
مدير بازنشسته
پیشکسوت کوچولو
my:
ميزان فعاليت:
|
اهنگ ستار
این آخرین تلاشمه واسه بدست آوردنت باور کن این قلبو نرو این التماس آخره چقد میخوای تو بشکنی غرور این شکسته رو هر چی میخوای بگی بگو اما نگو بهم برو این دلو عاشقش نکن اگه منو دوست نداری راحت بگو اگه میخوای قلب منو جا بزاری دلم پر از شکایته اما صدام در نمیاد میترسم از دستم بری کاری ازم بر نمیاد نرو نزار که بعد از این دنیا به عشق شک بکنه هر کی دلش جایی دیگه ست عشقو بخواد ترک بکنه نفس زدم از ته دل معصومه این قلب به خدا نزار بشه محال واسش باور عشق آدما مرگ دلم پای تو اگه ازش گذر کنی لب تر کنی رفیقتم کافیه با ما سر کنی
|
|
|
|
#5 | |||
|
مدير بازنشسته
پیشکسوت کوچولو
my:
ميزان فعاليت:
|
لاف عاشقی علی اصحابی
آهای تویی که از اون می نویسی بدون مرام اون از جنس سنگه اونی که لاف عاشقی رو می زد یه روز تنهام گذاشت با کلی نیرنگ ولی دید بی کسی اندازه داره آخه دل منم خدایی داغه یه گیتار شیکسته همدم من یه کلیو غریبو بی نشونم کسیکه یه روزی دلش با من بود ببین قلبش شده یه تیکه از سنگ اونی که لاف عاشقی رو می زد ببین تنهام گذاشت با کلی نیرنگ. یه گیتار شکسته همدم من یه کلیو غریبو بی نشونم برید بهش بگید فرقی نداره بخواد پیشم بمونه یا نمونه ولی بی کسی اندازه داره آخه دله منم خدایی داغه یه گیتار شکسته همدم من یه کلیو غریب و بی نشونه آهای تویی که از اون می نویسی بیبن مرام اون از جنس سنگه آخه دله منم خدایی داغه ولی این بی کسی اندازه داره
|
|
|
|
#6 | |||
|
مدير بازنشسته
پیشکسوت کوچولو
my:
ميزان فعاليت:
|
اگر عشق من تو نیستی کامران هومن
چرا خورشید می تابه . چرا می چرخه زمین عشق من بگو چرا ؟! تو فقط بگو همین چرا خورشید می تابه . چرا می چرخه زمین عشق من بگو چرا ؟! تو فقط بگو همین اگه عشق من تو نیستی اگه عشق من تو نیستی اگه عشق من تو نیستی چرا میلرزه تنم ؟! چرا از نبودنت خیلی ساده میشکنم ؟! اگه عشق من تو نیستی چرا میمیرم برات ؟! من چرا زنده میشم واسه دیدن چشات ؟! چرا خورشید می تابه . چرا می چرخه زمین عشق من بگو چرا ؟! تو فقط بگو همین چرا خورشید می تابه . چرا می چرخه زمین عشق من بگو چرا ؟! تو فقط بگو همین اگه عشق من تو نیستی اگه عشق من تو نیستی اگه عشق من تو نیستی چرا طاقت میارم ؟! چرا من نمیتونم دست از سر تو بردارم ؟! اگه عشق من تو نیستی چرا اینقدر سر پام ؟! چرا هر جا که میری من به دنبالت میام ؟! اگه عشق من تو نیستی چرا پرپر نمیشم ؟! چرا هر چی میخونم دوریتو از بر نمیشم ؟! اگه عشق من تو نیستی چرا قلبم میزنه ؟! چرا وقتی نباشی قلب ترانه میشکنه ؟! چرا خورشید می تابه . چرا می چرخه زمین عشق من بگو چرا ؟! تو فقط بگو همین چرا خورشید می تابه . چرامی چرخه زمین عشق من بگو چرا ؟! تو فقط بگو همین اگه عشق من تو نیستی اگه عشق من تو نیستی اگه عشق من تو نیستی چرا طاقت میارم ؟! چرا من نمیتونم دست از سر تو بردارم ؟! اگه عشق من تو نیستی چرا اینقدر سر پام ؟! چرا هر جا که میری من به دنبالت میام ؟! اگه عشق من تو نیستی چرا پرپر نمیشم ؟! چرا هر چی میخونم دوریتو از بر نمیشم ؟! اگه عشق من تو نیستی چرا قلبم میزنه ؟! چرا وقتی نباشی قلب ترانه میشکنه ؟! چرا خورشید می تابه . چرا می چرخه زمین عشق من بگو چرا ؟! تو فقط بگو همین چرا خورشید می تابه . چرا می چرخه زمین عشق من بگو چرا ؟! تو فقط بگو همین اگه عشق من تو نیستی اگه عشق من تو نیستی اگه عشق من تو نیستی اگه عشق من تو نیستی...
|
|
|
|
#7 | |||
|
مدير بازنشسته
پیشکسوت کوچولو
my:
ميزان فعاليت:
|
خوشگل عاشق گروه حمید رضا علیرضا وفریدون
اهای خوشکل عاشق اهای عمر دقایق اهای وسله به موهای تو سنجاق شقایق اهای ای گل شب بو اهای گل هیاهو اهای تنه زده چشم تو به چشمای اهو دلم لاله عاشق اهای بنفشه تر نکن غنچه نشکفته قلبم را تو پرپر من که دل به تو دادم چرا بردی ز یادم بگو با من عشق چرا برات زیادم اهای صدای گیتار اهای قلب رو دیوار اگه دست توی دستام نذاری خدا نگهدار دلت یاس پر احساس ای مریم نازم تا اون روزی که نبزم بزنه ترانه سازم برات ترانه سازم تو اهنگی و سازم بیا برات می خوام از این صدا قفس بسازم اهای خوشکل عاشق اهای عمر دقایق اهای وسله به موهای تو سنجاق شقایق اهای ای گل شب بو اهای گل هیاهو اهای تنه زده چشم تو به چشمای اهو دلم لاله عاشق اهای بنفشه تر نکن غنچه نشکفته قلبم را تو پرپر من که دل به تو دادم چرا بردی ز یادم بگو با من عشق چرا برات زیادم اهای صدای گیتار اهای قلب رو دیوار اگه دست توی دستام نذاری خدا نگهدار
|
|
|
|
#8 | |||
|
مدير بازنشسته
پیشکسوت کوچولو
my:
ميزان فعاليت:
|
تو وفاصله محسن چاوشی
به پای چوبی من تبر زده نگاه تو من نمیتونم برم اما تو هی میگی برو آخه من کجا برم هر جا برم بازم تویی پیش پای لنگ من یکه وتنها میدوی تو و فاصله با هم یکی شدید منو پاهام به رسیدن نامید کاش میشد میرسیدم تا بدونم تو فاصبه بهم چیا میگید من به تو نمیرسم ای همه ي خوبی من تو نه دور میشی نه نزدیک به پای چوبی من به پای چوبی من تبر زده نگاه تو من نمیتونم برم اما تو هی میگی برو تو و فاصله با هم یکی شدید منو پاهام به رسیدن نامید کاش میشد میرسیدم تا بدونم تو فاصبه بهم چیا میگید به صدای من کمی گوش بده دل به این خسته ی خاموش بده ببین از چی میخونم برای تو ای همه هستی من فدای تو توتو و فاصله با هم یکی شدید منو پاهام به رسیدن نامید کاش میشد میرسیدم تا بدونم تو
|
|
|
|
#9 | |||
|
مدير بازنشسته
پیشکسوت کوچولو
my:
ميزان فعاليت:
|
عروس من محسن چاووشی
ببخش عروس قصه دلم جوونی کرده با تو اگه یه لحظه نامهربونی کرده چه سرنوشت خوبی وقتی خود خدا هم برای خوشبختیمون پا درمیونی کرده عروس خوب قصه عروس آرزوهام وقتی که خیلی تنهام قهر نکن با چشمام قهر نکن عشق من قهر تو آتیشمه من نمی خوام بسوزم وقتی دلت پیشمه برای داشتن تو چه راه دوری رفتم دلم می خواد بدونی راهُ چه جوری رفتم ببخش عروس قصه دلم جوونی کرده با تو اگه یه لحظه نامهربونی کرده چه سرنوشت خوبی وقتی خود خدا هم برای خوشبختیمون پا درمیونی کرده عروس خوب قصه عروس آرزوهام وقتی که خیلی تنهام قهر نکن با چشمام قهر نکن عشق من قهر تو آتیشمه من نمی خوام بسوزم وقتی دلت پیشمه برای داشتن تو چه راه دوری رفتم دلم می خواد بدونی راهُ چه جوری رفتم قهر نکن عشق من قهر تو آتیشمه من نمی خوام بسوزم وقتی دلت پیشمه
|
|
|
|
#10 | |||
|
مدير بازنشسته
پیشکسوت کوچولو
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
my:
ميزان فعاليت:
|
رئیس خوشگلا محسن چاوشی
آهای رئيس خوشگلا ابرو کمون گيسو طلا شيطونک نامهربون گيسو طلا ابرو کمون قسم به جون عاشقات که من ميون عاشقات به قيمت جون ميخرم هر چی بخواد بياد سرم من که ميون عاشقات هستيمو ريختم زير پات نذار بپوسم تو خزون قلبمو اينقدر نچزون ميگن که وقتی يار مياد پشت سرش بهار مياد بهارو با خودت بيار خانم بهار،خانم بهار تویی رئيس خوشگلا ابرو کمون، گيسو طلا آهای رفیق گريه ها منم رئيس عاشقا
|
|
|
|
#11 | |||
|
"مدير كل سايت كوچولو"
![]() مدیر کل (سعید) محل سکونت: تهران- پيروزي
تعداد ارسالها: 22,692
تشکر شده 12,418 بار در 1,688 ارسال
my:
ميزان فعاليت:
|
مرسي فريبا جان...
من كه حال كردم :wink:
|
|
|
|
#12 | |||
|
مدير بازنشسته
پیشکسوت کوچولو
my:
ميزان فعاليت:
|
ای به داد من رسیده تو روزای خود شکستم ( حمیرا)
ای چراغ مهربونی تو شبای وحشت من ای تبلور حقیقت توی لحظه های تردید تو شبو از من گرفتی تو منو دادی به خور شید اگه باشی یا نباشی برای من تکیه گاهی برای من که حقیرم یه امیدی جون پناهی یاور همیشه مو من تو برو سفر سلامت ((غم من نخور که دوری برای من شده عادت ))
|
|
| کاربر زیر به خاطر ارسال مفید elena از ایشان تشکر کرده است: | haniiiiii (11-18-2012) |
|
|
#13 | |||
|
مدير بازنشسته
پیشکسوت کوچولو
my:
ميزان فعاليت:
|
روز که از ما میگذره عشقم به تو بیشتر میشه
باور کن که دیوونتم . دیونه عین همیشه *** هنوز تو پاره ی تنی به حرمت اشکم قسم بی تو میون عالمی غریبمو یه بی کسم سکوت خستمو ببین . ببین بی تو چه کم شدم هم خونه ی سکوتمو . تنها رفیق غم شدم صحبت راه دور که نیست .بحث دو پای خستمه شاکی غصه نیستم نقل دله شکستمه لوپ کلام ای با وفا بی چک و چونه چا کرم _( صادقی)رضا واسه فدای تو شدن من که همیشه حا ظرم دوست داشتنت مقدس واسه همین دوست دارم شیرین ترین عبادتی امید روز اخرم ........امید روز اخ
|
|
| کاربر زیر به خاطر ارسال مفید elena از ایشان تشکر کرده است: | haniiiiii (11-18-2012) |
|
|
#14 | |||
|
مدير بازنشسته
پیشکسوت کوچولو
تعداد ارسالها: 808
تشکر شده 64 بار در 33 ارسال
my:
ميزان فعاليت:
|
منو انتظارو این ترس تنهایی
منو حس اینکه هر لحظه اینجایی دارم آینه ها رو گم میکنم کم کم تو رو هر طرف رو میکنم میبینم نگو از تو چشمام چیزی نمی خونی تو که لحظه لحظه حالم رو میدونی اگه این بهارم برنگردی خونه دیگه چیزی از من یادت نمیمونه منو رها کن از این فکر تنهایی تو نرفتی نه تو هنوزم اینجایی دارم از خودم با فکر تو رد میشم دارم عاشقی رو با تو بلد میشم منو رها کن از این فکر تنهایی تو نرفتی نه تو هنوزم اینجایی :cry: :cry: :cry:
|
|
|
|
#15 | |||
|
"مدير كل سايت كوچولو"
![]() مدیر کل (سعید) محل سکونت: تهران- پيروزي
تعداد ارسالها: 22,692
تشکر شده 12,418 بار در 1,688 ارسال
my:
ميزان فعاليت:
|
حالا كه النا سرش شلوقه و وقت نميكنه اينو آپديت كنه...
خوب بقيه متن شعرهاي قشنگ را بزارند ديگه :!: :?:
|
|
![]() |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
|
|